Over Stufivanstudenten

GELD VERDIENEN DOOR TE SHOPPEN

Wil degene die nooit wat koopt via internet zijn hand opsteken? Juist ja, wie shopt er tegenwoordig nou níét online. Webshoppen is snel, gemakkelijk, en wordt nu nóg aantrekkelijker door Stufivanstudenten. Shop je via ons bij de meer dan 2300 bij ons aangesloten webshops, dan verdien je hiermee in feite geld.

Hoe dat dan werkt? Er zijn ontzettend veel websites waar je producten kunt vergelijken of korting voor webshops kunt vinden. Deze sites sturen jou met een speciale link door, waardoor zij een commissie (vaak een percentage) ontvangen over jouw aankoop. Wij doen dat ook, maar bij ons mag je de commissie zelf houden, zodat jij het bedrag dat je spaart gewoon teruggestort krijgt op je rekening en daar vervolgens zelf iets leuks mee kunt doen.

WIE ZIT HIER ACHTER?

Het initiatief van Stufivanstudenten komt van Studenten.net, het online platform voor hbo- en wo-studenten in Nederland. Voor Stufivanstudenten werken we samen met The Cashback Company, dat de website Stufivanstudenten.net beheert en zorgt voor de uitbetalingen.

HOE WERKT HET?

Maak gratis een account aan, dat doe je hier.
Shop via Stufivanstudenten bij je favoriete webshops (hiervoor is het heel belangrijk dat je
inlogt en onze speciale link gebruikt! De link vind je in je account).
Binnen 48 uur vind je de commissie van je aankoop terug in je account op Stufivanstudenten.
Zodra je aankopen goedgekeurd zijn, kun je dit bedrag laten uitbetalen (cashen) via jouw persoonlijke pagina.
Voor het cashen hanteren we een ondergrens van 8 euro. Bij elke keer dat je casht, houden wij 3 euro in, die we gebruiken om de site in de lucht te houden en jouw gegevens te beschermen. Zo houd je dus een bedrag van 5 euro over, dit maken we binnen 48 uur over op het rekeningnummer dat je bij ons hebt doorgegeven. Zodra het geld op je rekening staat ontvang je een berichtje en kun je er zelf wat leuks mee doen!